Heeft u vragen?
image

Maatregelen in verband met het coronavirus


Maatregelen in verband met het coronavirus

Update 30 maart 2020

Onze machinale is weer (beperkt) geopend!

 

Update 24 maart 2020

Zoals u uit de media vernomen zult hebben zijn de regels omtrent het Coronavirus verder aangescherpt. Dit heeft voor ons als houthandel en u als onze klant ook concrete gevolgen. Wij willen u op de hoogte brengen van de maatregelen die wij per direct laten ingaan:

  • Wij willen u  verzoeken om uw bestelling bij voorkeur per mail, via ons klantenportaal of anders telefonisch door te geven voordat u deze bij ons komt afhalen. 

  • We houden minimaal 1,5 meter afstand van elkaar en proberen samenscholing in onze loods of op ons terrein te voorkomen.

  • Onze winkel zal niet direct toegankelijk zijn. Uiteraard krijgt u de benodigde materialen van ons mee, maar wij zullen ook in de winkel minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden. Dit kan betekenen dat u even moet wachten als er zich al klanten in de winkel bevinden.

  • Wij willen u verzoeken te pinnen als u direct op kantoor wilt betalen.

  • Op de balie in de winkel én bij de pinautomaat kunt u gebruik maken van desinfectiemiddelen.

  • De koffieautomaat is uit voorzorg niet toegankelijk voor klanten. Heeft u trek in een bakje? Vraag het gerust, onze medewerkers gaan het voor u regelen!

  • Wij hebben besloten alléén zakelijke klanten te bedienen. Het is dus niet mogelijk om, zolang de Coronamaatregelen gelden, als particulier materialen bij ons af te nemen.

  • Het kan zijn dat door de omstandigheden de personele bezetting niet optimaal is, wat gevolgen kan hebben voor de levertijd.  Leveringen lopen mogelijk vertragingen op, wij stellen u hiervan op de hoogte als dit het geval is.

 

We willen u graag ook nu wijzen op de beschikbaarheid van ons online klantenportaal. Juist in deze omstandigheden een ideaal middel om onze actuele voorraad te raadplegen en uw bestelling aan ons door te geven. Mocht u nog geen account hebben, laat dit dan weten via de mail administratie@eerstebarneveldsehouthandel.nl , dan regelen we dat direct voor u. U vindt de toegang tot het klantenportaal op onze website www.eerstebarneveldsehouthandel.nl

 

We beseffen dat we ingrijpende maatregelen treffen. Gezien de huidige ontwikkelingen in ons land en wereldwijd hebben wij gemeend dit te moeten doen om zoveel mogelijk de verspreiding van het virus in te dammen en onze verantwoordelijkheid te nemen. Zoals onze minister president het zei: we moeten dit samen doen, we moeten hier samen doorheen! We rekenen op uw begrip en medewerking!

 

20 maart 2020

Wij hebben van meerdere leveranciers van plaatmaterialen te horen gekregen dat zij ons niet meer kunnen beleveren i.v.m. sluiting van de fabriek.

Dit heeft ons doen besluiten dat wij onze voorraden op een zo'n eerlijk mogelijke wijze willen verdelen onder onze klanten. Om dit vorm te geven leveren wij in principe niet meer dan 15 platen per order aan u.

Grotere hoeveelheden zijn wellicht nog mogelijk, maar altijd in overleg. Wij verzoeken u daarom in die gevallen contact met ons op te nemen.
Bel 0342 - 490 331 voor meer informatie

Wij hopen op uw begrip.