image

alles over de eerste barneveldse houthandel


Belangrijke informatie over huidige prijzen

Belangrijke informatie over huidige prijzen

 

Wij willen u hierbij informeren dat wij als gevolg van de huidige marktsituatie genoodzaakt zijn om af te wijken van ons standaard prijsbeleid.

De ontwikkelingen (prijsverhogingen) volgen elkaar zó snel op dat het voor ons inmiddels ondoenlijk is om u daar tijdig van op de hoogte te stellen.

Concreet betekent dit dat wij besloten hebben om met ingang van vandaag te werken met dagprijzen. Eerder gemaakte afspraken komen te vervallen. Nieuwe offertes hebben een zeer beperkte geldigheid.

We beleven momenteel zeer onzekere en chaotische tijden. De beschikbaarheid van diverse producten als Spaanplaat, MDF, Berken multiplex, Betonmultiplex, Zachthout multiplex, Underlayment, Vurenhout en Douglas staat onder grote druk. Sommige producten zijn momenteel niet te verkrijgen.

We vernemen op dit moment geluiden uit de markt dat het nog niet gedaan is met de prijsstijgingen. Houdt u rekening met (extreme) verhogingen in de komende maanden, bovenop de verhogingen van afgelopen jaar.

Wij doen ons uiterste best om onze voorraden op peil te houden en u in deze roerige tijden zo goed als mogelijk is te bedienen.

Via ons klantenportaal kunt u als zakelijke klant altijd de actuele prijzen en de beschikbaarheid raadplegen, maar houdt wel rekening met mogelijke fluctuaties op korte termijn!