image

Alles over de Eerste Barneveldse Houthandel


Alles over de Eerste Barneveldse Houthandel

B.V. Eerste Barneveldse Houthandel is een moderne, middelgrote zelfstandige houthandel. Wij bieden een groot en kwalitatief goed assortiment aan hout, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, deuren, gevelbekleding, lijstwerk, dakbedekking en dakvensters en allerlei materialen voor het interieur. Wij hebben standaard een grote sortering hout- en bouwmaterialen op voorraad. Ook kunnen wij op uw verzoek producten in voorraad houden en op afroep leveren. Wij zijn dealer van een aantal kwalitatief goede merken en producten.

In onze eigen werkplaats voor machinale houtbewerking bieden wij vakwerk voor bedrijven en particulieren. Wij maken onder meer deuren, kozijnen en trappen, maar doen ook allerlei bewerkingen, zoals zagen, schaven en profileren. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij belangrijk. Service en snelle orderafhandeling zijn voor ons vanzelfsprekend. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en helpen u graag met een deskundig advies. Wij zijn lid van de Vereniging Van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH) en een Erkende Houthandel.

Historie

Op 4 juni 1938 opende Frank van Roekel in het centrum van Barneveld voor het eerst de deuren van zijn bedrijf. Bijna tachtig jaar later is de Eerste Barneveldse Houthandel uitgegroeid tot een begrip in Barneveld en omgeving. In die tijd is veel veranderd, maar hout is van alle tijden: van verleden, heden en toekomst.

9000m2

oppervlak

15

enthousiaste medewerkers

80 jaar

ervaring

milieu

certificaten

onze medewerkers

Jacques de Rooij

Frank de Rooij

Sjon Keurhorst

Benno Oostenbrink

Bernadine van Ee

Erik Dijkgraaf

Maikel van Beek